Onze visie

Onze visie

De aankoop van een huis is vooral vanuit financieel oogpunt een belangrijke beslissing in uw leven. Voor deze complexe financiële producten is goed advies van groot belang. Wanneer een dergelijk product volledig op uw persoonlijke situatie én op de toekomst wordt afgestemd zal dit een aanzienlijk voordeel opleveren.

Financielevraagstukken.nl werkt met specialisten die zich volledig toewijden aan het geven van financieel advies. We zijn er van overtuigd dat wij een toegevoegde waarde leveren aan de financiële positie, maar ook voor rust en duidelijkheid zorgen. De kosten voor deze adviestrajecten verdienen zich in de toekomst dan ook op meerdere manieren terug.

Mijnhypotheekvraag.nl

Op mijnhypotheekvraag.nl kunt u terecht voor al uw vragen over hypotheken. U kiest zelf de manier waarop u uw antwoord wilt ontvangen; dit kan via de mail, telefonisch of via een gesprek bij een gespecialiseerd adviseur op kantoor.

Uw vragen worden beantwoord door onafhankelijke en erkende hypotheekadviseurs.
Een eerste oriënterend gesprek met één van de aangesloten adviseurs is altijd kosteloos.
U bepaalt zelf hoe dit gesprek plaatsvindt.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden.
U kunt vanuit ons bestand met aangesloten adviseurs een adviseur bij u in de buurt vinden.

Verdienmodel Financielevraagstukken.nl

De aangesloten adviseurs bij Financielevraagstukken.nl betalen abonnementsgelden om gebruik te mogen maken van de platformen die geboden worden door Financielevraagstukken.nl. Alleen aangesloten adviseurs wordt de mogelijkheid geboden om uw vraag te kunnen beantwoorden.

 

Vergunning AFM

Financielevraagstukken.nl heeft voor haar werkzaamheden een vergunning van de AFM verkregen, deze vergunning is geregistreerd in het register van de AFM en te vinden onder vergunningsnummer: 12016928.