Gebruik platform

Mijnhypotheekvraag.nl

Een hypotheek is een dergelijk complex product, dat u vaak voor langere tijd afsluit. In deze periode kunnen er gebeurtenissen plaatsvinden die van invloed zijn op uw hypotheek, uw maandlasten of uw woonsituatie. Om te zorgen dat uw hypotheek nog aansluit bij uw huidige situatie of wensen is het raadzaam om deze eens in de zoveel tijd tegen het licht te houden. Veel informatie over hypotheken is te vinden op internet, wij hebben voor u een selectie gemaakt van veelgestelde vragen en handige links die hier te vinden zijn. Uit ervaring weten wij echter dat in de meeste gevallen uw hypotheek is afgestemd op uw persoonlijke situatie en advies maatwerk is. De aangesloten adviseurs van mijnhypotheekvraag.nl kunnen u meer informatie geven of u verder helpen wanneer de hier beschikbare informatie niet voldoende is.

Werkwijze

Via het vragenformulier op de site kunt u uw vraag stellen of aangeven over welk onderwerp u graag informatie wilt. Na het invullen van het formulier geeft u aan hoe u uw antwoord of de informatie wilt ontvangen; dit kan via de mail, telefonisch of met een gesprek op kantoor. Om ervoor te zorgen dat uw vraag bij de juiste adviseur terechtkomt hebben wij uw postcode nodig; uw vraag gaat dan naar een adviseur bij u in de buurt. Uit ervaring is gebleken dat de informatie, verstrekt via een invulformulier, vaak te beperkt is voor de adviseur om een kwalitatief goed antwoord te kunnen formuleren, daarnaast kunnen wij ons goed voorstellen dat u niet al uw gegevens in de mail wilt delen. Met het invullen van uw telefoonnummer kan de desbetreffende adviseur contact met u opnemen wanneer deze meer informatie nodig heeft. De aangesloten adviseur zal binnen 2 werkdagen uw vraag beantwoorden of indien nodig/gewenst contact met u opnemen. Mijnhypotheekvraag.nl werkt alleen met adviseurs die zich bij hebben aangesloten bij Financielevraagstukken.nl. Deze adviseurs worden gescreend en geselecteerd door Financielevraagstukken.nl. De aangesloten adviseurs beschikken allemaal over de juiste certificeringen, die door de AFM zijn vastgesteld.

Kosten

Het gebruik van de platformen is voor u kosteloos. Ook biedt Financielevraagstukken.nl u een kosteloos oriƫntatiegesprek aan met een van de aangesloten adviseurs. Dit gesprek kan via de mail, telefonisch of bij de adviseur op kantoor plaatsvinden. Wanneer een vervolgtraject of gericht productadvies volgt kan de adviseur hiervoor kosten in rekening brengen. Deze kosten worden altijd vooraf aan u voorgelegd en u bepaalt zelf of u met de adviseur verder wilt gaan.

Privacy

Financielevraagstukken.nl garandeert dat uw gegevens uitsluitend worden gebruikt voor het vinden van een adviseur bij u in de buurt en voor het beantwoorden van uw vraag.

Rechten

De teksten op www.mijnhypotheekvraag.nl mogen niet zonder toestemming van Financielevraagstukken.nl worden bewerkt, gekopieerd of verspreid.

Poll

Hoelang staat uw huis te koop?

1181654835 [{"id":"1","title":"Minder dan 1 jaar","votes":"21","pct":"41.18","type":"x","order":"1","resources":[]},{"id":"2","title":"tussen 1-2 jaar","votes":"12","pct":"23.53","type":"x","order":"2","resources":[]},{"id":"3","title":"tussen 2-3 jaar","votes":"6","pct":"11.76","type":"x","order":"3","resources":[]},{"id":"4","title":" tussen 3-4 jaar","votes":"2","pct":"3.92","type":"x","order":"4","resources":[]},{"id":"5","title":"meer dan 4 jaar","votes":"11","pct":"21.57","type":"x","order":"5","resources":[]}] ["#ff5b00","#4d5055","#b80028","#eef66c","#60bb22","#b96a9a","#62c2cc"] sbar 200 200 /component/communitypolls/vote/1-hoelang-staat-uw-huis-te-koop No answer selected. Please try again. Thank you for your vote. Answers Votes ...
0
4
4
5
2
mensen hebben advies ontvangen